4 x present till en naturälskare

Letar du efter den perfekta presenten till en naturälskare? Vi inspirerar dig gärna med 4 presenttips. Perfekt att skämma bort en naturälskare med semestern, men också trevligt att skaffa själv!

1. För dig och för fåglarna
Hållbar holk

Tycker din älskade verkligen om fåglar i trädgården? Ge sedan en holk i present. Köper du holken i Vivaras webshop går en del av intäkterna till naturvårdsorganisationer som Natuurmonumenten. Så det är faktiskt en dubbel present till en trädgårdsälskare.

Ge en holk i present

2. Små träd Alternativa julgranar

Tiny Trees är en idealisk present till naturälskaren. The Tiny Trees är julgranar på tyg, för väggen. Nya träd planteras med en del av intäkterna. De ser också bra ut i din interiör. Tack vare de två kraftiga bokträpinnarna hänger duken fint spänt. Tiny Trees är tryckta knivskarpa på smidigt, skrynkelfritt tyg och inkluderar LED-belysning (80 lampor). Om du vill kan du själv nåla fast julkulor på duken. De små träden har ett “litet” fotavtryck: de är mycket mindre skadliga för miljön än en riktig eller konstgjord julgran och tillverkad i Nederländerna. The Tiny Trees tar knappt någon plats, inte ens efter jul på vinden. Storlek: 120 x 90 cm. Pris: €69.